Itse resepti on hyvin helppo ja varsin nopea toteuttaa, kunhan vain malttaa vaahdottaa munat ja sokerin hyvin vaahdoksi. Itselläni mokkapalat jäivät osittain turhan matalaksi liian suuren pellin takia.
Suklaakakkarat
Aineet:
3 munaa
3 dl sokeria
2 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
3 tl vanilijasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
200 g sulatettua margariinia
Kuorrute:
200 g pölysokeria
80-100 g sulatettua margariinia (kannattaa laittaa vähemmän)
3-4 rkl kylmää kahvia
2 rkl kaakaojauhetta
Ohje:
Vaahdota munat ja sokeri hyvin kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot keskenään ja lisää ne siivilöiden maidon kanssa muna-sokeri -vaahtoon. Lisää lopuksi myös sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina korkeareunaiselle pellille. Paista uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Kuorrute:
Mittää pölysokeri kulhoon ja lisää sinne sulatettu margariini, jäähtynyt kahvi sekä siivilöity kaakaojauhe. Sekoita kuorrute tasaiseksi ja levitä kuumana kakun päälle.
-Leena
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! ♡